Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.6(073)
З-14
Загальні технології харчової промисловості. Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у вищ. навч. закладах II-IV рівнів акредитації М-ва аграр. політики та продовольства України / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш, Л. В. Баль-Прилипко, О. С. Віннов, Н. М. Осокіна, Я. В. Євчук, М. В. Волков ; НМЦ "Агроосвіта". - К. : Агроосвіта, . - 22 с. - Бібліогр.: с. 21-22. - 6.60 грн.

УДК
664.6(073)

Рубрики:
Україна
Украина

Кл.слова (ненормированные): хлібопекарське виробництво -- хлебопекарское производство -- макаронне виробництво -- макаронное производство -- кондитерське виробництво -- кондитерское производство -- харчові концентрати -- пищевые концентраты --
Доп. точки доступа:









Учебная литература:
26 / 26.01 / 26.01
26 / 26.10 / 26.10