Загальні технології харчової промисловості. Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у вищ. навч. закладах II-IV рівнів акредитації М-ва аграр. політики та продовольства України / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш, Л. В. Баль-Прилипко, О. С. Віннов, Н. М. Осокіна, Я. В. Євчук, М. В. Волков ; НМЦ "Агроосвіта". - К. : Агроосвіта, 2012. - 22 с. - Бібліогр.: с. 21-22. - 6.60 грн.
УДК
664.6(073)
Рубрики: Україна Украина
Кл.слова (ненормированные): хлібопекарське виробництво -- хлебопекарское производство -- макаронне виробництво -- макаронное производство -- кондитерське виробництво -- кондитерское производство -- харчові концентрати -- пищевые концентраты -- Доп. точки доступа: Сафонова, Ольга Миколаївна (д-р техн. наук) Гавриш, Тетяна Володимирівна Баль-Прилипко, Л. В. Віннов, О. С. Осокіна, Н. М. Євчук, Я. В. Волков, М. В. НМЦ "Агроосвіта"