Інноваційні технології продуктів з рослинної сировини та молока [Електронний ресурс] : метод. вказівки до проведення лаб. занять для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. G13 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчової індустрії. Ч. 2. Інноваційні технології продуктів з молока / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2025. - 39 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу: Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\ Селютіна, Галина Анатоліївна\авт.-уклад.\ Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\ Юр'єва, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\ Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\ Держ. біотехнол. ун-т