Технологія отримання паст делікатесних на основі сиру кисломолочного знежиреного [Текст] / П. В. Гурський //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2004. - Вип. 28: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в, Т. 1. - С. 90-96.. - Бібліогр.: с. 96. (Шифр в БД 664(06)/В 53-872571)
УДК
637.358
Кл.слова (ненормированные): технологія паст -- отримання паст -- кисломолочний знежирений сир -- параметри -- паста -- процес виробництва -- рецептурний склад -- склад паст -- технология паст -- получение паст -- обезжиренный творог -- параметры -- процесс производства -- рецептурный состав -- состав паст -- Аннотация: