Нутриціологія [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів спец. 181 Харчові технології (освіт.-кваліфікац. програма Дієтологія та харчова безпека) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Л. Ф. Павлоцька, О. Ф. Аксьонова. - Харків : [б в.], 2018. - 131 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4178 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 131. - Б. ц.
Содержание: > Предмет курсу «Нутриціологія». Роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності Біохімічні основи нутриціології. Фізіологія травлення людини. Вплив різних факторів на процеси, що відбуваються у шлунковокишковому тракті Теоретичні основи харчування. Традиційне та нетрадиційне харчування Функціональні інгредієнти харчових продуктів Енергетичний обмін організму людини Генетично-модифіковані продукти Доп. точки доступа: Павлоцька, Лариса Федірівна\уклад.\ Аксьонова, Олена Федорівна\уклад.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі