Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст


Нутриціологія [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів спец. 181 Харчові технології (освіт.-кваліфікац. програма Дієтологія та харчова безпека) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Л. Ф. Павлоцька, О. Ф. Аксьонова. - Харків : [б в.], . - 131 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4178 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 131. - Б. ц.

Содержание:
Предмет курсу «Нутриціологія». Роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності
Біохімічні основи нутриціології. Фізіологія травлення людини. Вплив різних факторів на процеси, що відбуваються у шлунковокишковому тракті
Теоретичні основи харчування. Традиційне та нетрадиційне харчування
Функціональні інгредієнти харчових продуктів
Енергетичний обмін організму людини
Генетично-модифіковані продукти
Доп. точки доступа: