Інноваційні технології зберігання і переробки зерна [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (або заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології, освіт. програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси / авт.-уклад.: Т. В. Гавриш [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2025. - 54 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу: Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\ Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\ Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\ Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\