Виноградарство [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самост. (дистанц.) вивч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. форми навчання, спец. 201 Агрономія / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. В. Леус, Я. О. Мулєнок. - Харків : [б. в.], 2025. - 42 с. : табл. - Б. ц.
Ключові слова: плодові культури -- плодовые культуры -- виробництво винограду -- производство винограда -- виноградарство -- саджанці -- саженцы -- Анотація: Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни розроблені у відповідності з програмою курсу “Виноградарство”. Видання містить методичну інформацію щодо організації самостійної та індивідуальної роботи здобувачів за дистанційною формою навчання, а також рекомендації із самоуправління навчально-творчою діяльністю здобувачів. У кожній темі, наведено короткі теоретичні відомості про форми кущів винограду, строки та правила формування і обрізування. Додаткові точки доступу: Леус, Віталій Володимирович\авт.-уклад.\ Мулєнок, Яна Олександрівна\авт.-уклад.\ Держ. біотехнол. ун-т