Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст


Технологчне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування [Електронний ресурс] : навч. посібник / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; кол. авт. Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Ж. А. Крутовий, В. О. Коваленко та ін. - Харків : [б в.], . - 262 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4144 (Репозітарій ). - ISBN 978-966-405-278-5 : Б. ц.

Содержание:
Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції в сучасних умовах
Загальне питання про дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування
Роль харчових сполук у лікуванні хворої людини
Характеристика дієт, які призначаються при різних захворбваннях
Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічних процесів та санітарно-гігієнічний контроль виробництва дієтичної продукції
Використання технологічної документації у харчоблоках лікуальних закладів
Розробка технологічних карт як складова технологічного забезпечення якості продукції
Робота та функції дієтсестри під час організації харчування у лікувальних закладах
Доп. точки доступа: