Технологчне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування [Електронний ресурс] : навч. посібник / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; кол. авт. Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Ж. А. Крутовий, В. О. Коваленко та ін. - Харків : [б в.], 2012. - 262 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4144 (Репозітарій ). - ISBN 978-966-405-278-5 : Б. ц.
Содержание: > Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції в сучасних умовах Загальне питання про дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування Роль харчових сполук у лікуванні хворої людини Характеристика дієт, які призначаються при різних захворбваннях Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічних процесів та санітарно-гігієнічний контроль виробництва дієтичної продукції Використання технологічної документації у харчоблоках лікуальних закладів Розробка технологічних карт як складова технологічного забезпечення якості продукції Робота та функції дієтсестри під час організації харчування у лікувальних закладах Доп. точки доступа: Крайнюк, Людмила Миколаївна\авт.-уклад.\ Касілова, Людмила Олексіївна\авт.-уклад.\ Крутовий, Жорж Андрійович\авт.-уклад.\ Коваленко, В. О.\авт.-уклад.\ Старчаєнко, О. Т.\авт.-уклад.\ Федак, Наталя Василівна\авт.-уклад.\ Терещенко, Л. В. \авт.-уклад.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі