Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [Текст] : підручник / О. В. Богомолов, Н. В. Верешко, О. М. Сафонова, О. І. Черевко, О. І. Шаповаленко ; під ред.: О. І. Шаповаленка, О. М. Сафонової. - Харків : Еспада, 2008. - 544 с. - Бібліогр.: с. 539-542. - ISBN 978-966-456-023-5 : 35.00 грн.
УДК
664(075)
Рубрики: Україна Украина
Ключові слова: технологія борошна -- технологія хлібобулочних виробів -- технологія макаронних виробів -- технологія круп -- технологія рослинної олії -- технологія цукру -- технологія комбікормової продукції -- технологія зберігання харчової сировини -- переробка м'яса -- переробка молока -- переробка яєць -- переробка овочів, плодів, ягід -- Анотація: У підручнику підготовленому досвідченими фахівцями, висвітлені питання переробки продукції продовольчого призначення. Подана структурована інформація про властивості сировини та основні технологічні стадії її переробки; про особливості зберігання сировини та готової продукції; про використання побічних продуктів та відходів виробництва. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями, що пов'язані з переробкою та зберіганням сільськогосподарської продукції, спеціалістів агропромислового комплексу. Додаткові точки доступу: Богомолов, Олексій Васильович (26.01) Верешко, Н.В. Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10) Черевко, Олександр Іванович Шаповаленко, О. І. Шаповаленка, О.І.\під ред.\ Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10)\під ред.\