Кондиціювання та холодозабезпечення переробних і харчових виробництв [Текст] : практикум / П. В. Гурський, О. В. Богомолов, В. В. Бредихін, С. А. Денисенко, С. Г. Іващенко, Ю. І. Токолов, В. П. Заїка, В. С. Шерстюк, В. М. Кісь, І. М. Лук'янов ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : Діса плюс, 2019. - 256 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 253 (14 назв). - ISBN 978-617-7645-44-2
УДК
664:621.56/.59](076.5)
Ключові слова: промисловий холод -- промышленный холод -- охолоджувальні системи -- охладительные системы -- теплообмінні апарати -- теплообменные аапараты -- компресори -- компрессоры -- холодильні установки -- холодильные установки -- вентиляція повітря -- вентиляция воздуха -- кондиціонування повітря -- кондиционирование воздуха -- охолодження продуктів -- охлаждение продуктов -- Додаткові точки доступу: Гурський, Петро Васильович Богомолов, Олексій Васильович Бредихін, Вадим Вікторович Денисенко, Сергій Анатолійович Іващенко, Сергій Григорович Токолов, Юрій Іванович Заїка, Володимир Петрович Шерстюк, Валерій Сергійович Кісь, Віктор Миколайович Лук'янов, Ігор Михайлович Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
1
30
076
Переробка та зберігання сільськогосподарської продукції