Технологічні карти з виробництва продукції тваринництва [Текст] / Д. І. Мазоренко [та ін.] ; за ред.: Д. І. Мазоренка [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2007. - 146 с. - Бібліогр.: с. 142-144
Содержание: > Основні методичні підходи до розробки технологічних карт х технології виробництва продукції тваринництва та аналізу їх ефективності Технологічні карти виробництва молока Технологічні карти з виробництва яловичини Технологічні карти з виробництва свинини Технологічні карти з виробництва продукції вівчарства
УДК
636
Кл.слова (ненормированные): виробництво -- продукції тваринництва -- производство -- продукции животноводства -- організаційно-технологічні умови -- организационно-технологические условия -- аналіз витрат ресурсів -- анализ затрат ресурсов -- молоко -- ремонтні телиці -- ремонтные телки -- м'ясо -- мясо -- яловичина -- говядина -- свинина -- вівчарство -- овцеводство -- Доп. точки доступа: Мазоренко, Дмитро Іванович Науменко, Олександр Артемович Петруша, Євген Захарович Бойко, Іван Григорович Ужик, Володимир Федорович Трішин, Олексій Костянтинович Лінник, Василь Семенович Дзюба, Анатолій Іванович Нагорний, Сергій Анатолійович Фісяченко, Олександр Іванович Мазоренко, Дмитро Іванович\за ред.\ Науменко, Олександр Артемович\за ред.\ Петруша, Євген Захарович\за ред.\ Бойко, Іван Григорович\за ред.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Учебная литература: 33 / 32.02 / 181 / Технологія виробництва продукції тваринництва / 1 / ДОП 32 / 32.02 / 204 / Технологія виробництва продукції вівчарства / 6 / ДОП 32 / 32.02 / 204 / Технологія виробництва продукції вівчарства / 7 / ДОП
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
1
33
Харчові технології (181)
Технологія виробництва продукції тваринництва
1
2
32
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204)
Технологія виробництва продукції вівчарства
6
3
32
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204)