Біохімія. Властивості вітамінів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи з дисципліни для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец.: 181 Харчові технології, 163 Біомедична інженерія / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: Л. О. Піх, В. Є. Новікова, О. О. Шакула. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 21 с.
Доп. точки доступа: Піх, Людмила Олексіївна\авт.-уклад.\ Новікова, Вікторія Євгеніївна\авт.-уклад.\ Шакула, Олександр Олександрович\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка