Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст


Технологія продутів оздоровчого харчування [Електронний ресурс] : метод. вказівки до практ. занять для студ. спец. 181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження») / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. В. А. Большакова, М. А. Янчева. - Харків : [б. в.], . - 17 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5011 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 17. - Б. ц.

Содержание:
Тематичний план дисципліни
Передумови створення оздоровчих харчових продуктів
Види, теорії та концепції харчування
Характеристика існуючих та потенційних сировинних компонентів
Принципи створення оздоровчих харчових продуктів спеціального призначення
М’ясопродукти спеціального призначення
Доп. точки доступа: