Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. проекту для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2024. - 27 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\ Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\ Юр'єва, Ганна Пантеліївна\авт.-уклад.\ Селютіна, Галина Анатоліївна\авт.-уклад.\ Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\