Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи за темою «Технологія кисломолочних продуктів та технологія морозива» в дистанц. форматі для студентів спец.: 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 4 / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2023. - 30 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Погарська, Вікторія Вадимівна\уклад.\ Погарський, Олексій Сергійович\уклад.\ Юр'єва, Ольга Олексіївна\уклад.\ Селютіна, Галина Анатоліївна\уклад.\ Лосєва, Світлана Михайлівна\уклад.\