Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст


Innovative technologies and equipment: development prospects of the food and restaurant industries [Electronic resource] : Scientific monograph / O. Hrynchenko [etс.] ; Cuiavian University in Włocławek, State Biotechnological University. - Latvia : [s. n.], . - 392 p. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8318 (Репозитарій). - Б. ц.

Перевод заглавия: Інноваційні технології та обладнання: перспективи розвитку харчової та ресторанної індустрії: колектив. монографія
Содержание:
The technology of vegetarian cupcake "delis" using oatmeal and kelp
Технологія вегетаріанського капкейку «деліс» із використанням вівсяного борошна та ламінарії
Influence of alternating oscillations of cutter knives on their stress-strain state and fatique endurance
Вплив знакозмінних коливань ножів різців на їх напружено-деформований стан і втомну витривалість
Technology of gluten-free muffins with crumb concentrate
Технологія безглютенових кексів з концентратом сколотин
Innowacyjne technologie szybko mrożonych półfabrykatów z warzyw i grzybów
Інноваційні технології швидкозаморожених напівфабрикатів з овочів та грибів
Creation of an expert modeling system for the formation of ice cream recipes
Створення експертно-моделюючої системи формування рецептур морозива
Technology and properties of low-lactose semi-finished product based on whey
Технологія та властивості напівфабрикату низьколактозного на основі молочної сироватки підсирної
Development of technologies of encapsulated semi-finished products based on dairy raw materials and their functioning in the conditions of inter-branch cooperation
Розробка технологій напівфабрикатів капсульованих на основі молочної сировини та їх функціонування в умовах міжгалузевої кооперації
The results of the study of the colorimetric characteristics of semi-finished products based on the targeted use of the nutrients of the chips
Результати дослідження кольорометричних характеристик напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів сколотин
Technological features of flour composite mixtures
Технологічні особливості борошняних композиційних сумішей
Practical aspects of implementing the haccp system in educational institutions of Ukraine
Практичні аспекти впровадження системи haccp у закладах освіти україни
Доп. точки доступа: