Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

338.488.2(042.4)
П 63
.
Технологія і організація ресторанного господарства [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм / О. М. Постнова, І. М. Фоміна, Г. М. Постнов ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, . - 127 с. : рис.

Содержание:
Фізіологічне та технологічне значення основних харчових нутриєнтів та організація ресторанного господарства
Технологія страв і кулінарних виробів рестранного господарства
ББК
338.488.2(042.4)
640.43(042.4)
Доп. точки доступа: