Технологія і організація ресторанного господарства [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм / О. М. Постнова, І. М. Фоміна, Г. М. Постнов ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 127 с. : рис.
Содержание: > Фізіологічне та технологічне значення основних харчових нутриєнтів та організація ресторанного господарства Технологія страв і кулінарних виробів рестранного господарства
ББК
338.488.2(042.4)
640.43(042.4)
Доп. точки доступа: Фоміна, Ірина Миколаївна Постнов, Геннадій Михайлович Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка