Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.746.6:537.63
Регулювання технологічних властивостей борошна пшеничного хлібопекарського шляхом магнітної обробки [Текст] / О. М. Сафонова, І. М. Фоміна, А. В. Бородіна, Н. О. Боровікова, О. Г. Кузьменко //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, . - Вип. 58: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - С. 150-156.. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 5-7987-0176-Х.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-223098)
УДК
664.746.6:537.63

Аннотация:
Розглянуто питання доцільності та можливості використання направленої дії постійного магнітного поля для поліпшення технологічних властивостей борошна пшеничного. Встановлено ефективність застосування обробленого борошна для прискорення технологічних процесів хлібопекарського виробництва.
Рассмотрен вопрос целесообразности и возможности использования направленного действия постоянного магнитного поля для улучшения технологических свойств муки пшеничной. Установлена эффективность использования обработанной муки для ускорения технологических процессов хлебопекарного производства.
Доп. точки доступа: