Дослідження технологічних властивостей пшеничного хлібопекарського борошна, підданого озонуванню [Текст] / О. М. Сафонова, І. М. Фоміна, О. А. Холодова, О. Я. Гурова, В. І. Голота //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. Петра Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2007. - Вип. 58: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - С. 144-149.. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 5-7987-0176-Х. (Шифр в БД 664(06)/В 53-223098)
УДК
664.746.24:661.94
Аннотация: Доп. точки доступа: Сафонова, Ольга Миколаївна Фоміна, Ірина Миколаївна Холодова, Олена Анатоліївна Гурова, О. Я. Голота, В. І.