Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості [Текст] : прогр. навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезпеченя діяльності аграр. ВНЗ "Агроосвіта" ; НМЦ інформ.-аналіт. забезпеченя діяльності аграр. ВНЗ "Агроосвіта". - К. : Агроосвіта, 2012. - 18 с. : табл. - Бібліогр.: с. 16-17. - 5.34 грн.
УДК
664.29(073)
Рубрики: Україна Украина
Кл.слова (ненормированные): класифікація полісахаридів -- классификация полисахаридов -- біологічна роль -- биологическая роль -- хімічні властивості -- химические свойства -- крохмаль -- крахмал -- пектин -- гідроколоїд -- гидроколлоид -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- Доп. точки доступа: Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10)\уклад.\ Ножко, О.С.\уклад.\ Баль-Прилипко, Л.В.\уклад.\ Віннов, О.С.\уклад.\ Волков, М.В.\уклад.\ НМЦ інформ.-аналіт. забезпеченя діяльності аграр. ВНЗ "Агроосвіта"