Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.29(073)
Т 38
Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості [Текст] : прогр. навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезпеченя діяльності аграр. ВНЗ "Агроосвіта" ; НМЦ інформ.-аналіт. забезпеченя діяльності аграр. ВНЗ "Агроосвіта". - К. : Агроосвіта, . - 18 с. : табл. - Бібліогр.: с. 16-17. - 5.34 грн.

УДК
664.29(073)

Рубрики:
Україна
Украина

Кл.слова (ненормированные): класифікація полісахаридів -- классификация полисахаридов -- біологічна роль -- биологическая роль -- хімічні властивості -- химические свойства -- крохмаль -- крахмал -- пектин -- гідроколоїд -- гидроколлоид -- харчова промисловість -- пищевая промышленность --
Доп. точки доступа:







Учебная литература:
26 / 26.10 / 26.10