Вивчення технології морозива та розрахунок рецептур для його виробництва [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи з дисципліни "Технологія молока і молочних продуктів" для студентів перш. (бакалавр) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. М. Постнова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 23 с.
УДК
663.674(072)
Кл.слова (ненормированные): молоко -- молочний продукт -- молочный продукт -- морозиво -- мороженное -- технологія морозива -- технология мороженного -- рецептура морозива -- рецептура мороженноого -- Доп. точки доступа: Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Постнова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка