Продукція функціонального призначення в галузі [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять „Використання продукції функціонального призначення – природних зернових продуктів та житнього солоду в харчуванні людини”, з дисципліни для студентів освіт.-кваліфікац. рівня магістр за спец. 8.051701 Технологія зберігання і переробки зерна / XНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. О. Хоменко. - Харків : [б. в.], 2011. - 22 с. : табл. - 5.00 грн.
УДК
664(072)
Ключові слова: овес -- соя -- житній солод -- Анотація: Методичні вказівки розраховані для надання студентам ґрунтових знань про фізіологічні властивості інгредієнтів природних функціональних продуктів, які виготовлені з зерна вівса, сої та жита, рекомендації відносно їх використання для запобігання захворюванням лидини. Додаткові точки доступу: Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Шакула, Олександр Олександрович\авт.-уклад.\ Хоменко, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\ XНТУСГ