Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст


С 21
(д-р техн. наук).
Особливості формування якості бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна / О. М. Сафонова, Ю. В. Чудік, В. В. Полевич //
Вісник Харків. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва. - Харків : [б. в.], . - Вип. 22 : Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 138-144.. - Библиогр.: с. 143-144.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-344539)
Кл.слова (ненормированные): кондитерські вироби -- ресурсозберігаючі технології -- борошняні суміші -- процес випікання -- кондитерские изделия -- ресурсосберегающие технологии -- мучные смеси -- процесс выпекания --
Доп. точки доступа: