Нові продукти для оздоровчого харчування [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи за темою: Фрукти, ягоди, овочі як джерело БАР та самостійні продукти для оздоровчого харчування для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2024. - 30 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\ Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\ Юр'єва, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\ Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\ Шальопа, А. М.\авт.-уклад.\