Сировинні ресурси технології галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. занять для студентів спец. 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н. П. Максимова, Т. С. Пономаренко, К. С. Балабай, О. С. Погарський, Т. В. Котюк, К. В. Дудник. - Харків : Форт, 2019. - 43 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Павлюк, Р. Ю. Погарська, Вікторія Вадимівна Максимова, Н. П. Пономаренко, Тетяна Сергіївна Балабай, К. С. Погарський, Олексій Сергійович Котюк, Т. В. Дудник, К. В.