Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів стаціонар. й заоч. форм навчання. Модуль I. Основи технології переробки харчової сировини та її зберігання. Тема 1. Теоретичні основи переробки та зберігання харчової сировини / XНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2007. - 16 с. - 1.00 грн.
УДК
664
Ключові слова: властивості білків -- зміни вуглеводів -- властивості жирів -- Додаткові точки доступу: Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Шакула, Олександр Олександрович\авт.-уклад.\ Холодова, О. А.\авт.-уклад.\ Ольховська, Ю. Ю.\авт.-уклад.\ Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\ XНТУСГ