Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664
М 54
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль I. Основи технології переробки харчової сировини та її зберігання. Тема 1. Теоретичні основи переробки та зберігання харчової сировини / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова ; XНТУСГ. - Х. : [б. и.], . - 16 с. - 1.00 грн.

УДК
664

Кл.слова (ненормированные): властивості білків -- зміни вуглеводів -- властивості жирів --
Доп. точки доступа:







Учебная литература:
26 / 26.01 / 26.01
26 / 26.10 / 26.10