Загальні методи контролю харчових виробництв [Текст] : лаб. практикум / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова ; під ред. І. М. Фоміної. - Харків : ХНТУСГ, 2015. - 110 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 85
УДК
664(076.5)
658.56(076.5)
Кл.слова (ненормированные): чутливість смаку -- визначення вологості продуктів -- метод висушування -- визначення колірності -- визначення вуглеводів -- визначення білку -- визначення жирів -- визначення кислотності -- чувствительность вкуса -- определение влажности продуктов -- метод высушивания -- определение цветности -- определение углеводов -- определение белка -- определение жиров -- определение кислотности -- Доп. точки доступа: Боровікова, Наталія Олексіївна Фоміна, Ірина Миколаївна\під ред.\