Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

637.12.07(072)
В 42
Визначення свіжості й натуральності молока [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи з дисц. "Технологія молока і молочних продуктів" для студентів перш. (бакалавр) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. М. Постнова. - Харків : ХНТУСГ, . - 18 с.

УДК
637.12.07(072)

Кл.слова (ненормированные): молоко сире -- молоко сырое -- фальсифікація молока -- фальсификация молока -- властивості молока -- свойства молока -- фізичні показники -- физические показатели -- хімічні показники -- химические показатели --
Доп. точки доступа:




Учебная литература:
33 / 33.01 / 133 / Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини / 3 / ДОП
33 / 33.01 / 133 / Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини / 3 / ДОП
33 / 33.01 / 133 / Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини / 5 / ДОП
33 / 33.01 / 133 / Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини / 5 / ДОП
33 / 33.05 / 181 / Технологія молока та молочних продуктів / 5 / Доп