Визначення свіжості й натуральності молока [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи з дисц. "Технологія молока і молочних продуктів" для студентів перш. (бакалавр) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. М. Постнова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 18 с.
УДК
637.12.07(072)
Ключові слова: молоко сире -- молоко сырое -- фальсифікація молока -- фальсификация молока -- властивості молока -- свойства молока -- фізичні показники -- физические показатели -- хімічні показники -- химические показатели -- Додаткові точки доступу: Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Постнова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
1
33
133
Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини
3
2
33
133
Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини
3
3
33
133
Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини
5
4
33
133
Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини