Технологічні розрахунки та звітність у галузі [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студентів спец. 181 Харчові технології спеціалізації Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів ступеня вищ. освіти бакалавр / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка, Н. В. Шматченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 134 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7961 (Репозитарій). - Б. ц.
Кл.слова (ненормированные): борошно -- мука -- тісто -- тесто -- сировина -- сырье -- рецептури -- рецептуры -- хліб -- хлеб -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- Доп. точки доступа: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Шматченко, Наталя Василівна Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі