Дослідження мікрофлори молочних продуктів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи з дисципліни "Технічна мікробіологія" для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчовї технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 14 с.
УДК
637.146:579.67](072)
Кл.слова (ненормированные): кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- закваска -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология -- мікрофлора молока -- микрофлора молока -- Доп. точки доступа: Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\ Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Учебная литература: 33 / 33.05 / 181 / Технологія молока та молочних продуктів / 5 / Доп