Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст
Загальні відомості
Примірники
Навчальний процес
Файли
>
Одарченко, Андрей Николаевич
.
Влияние технологических режимов и приемов на качество пищевых продуктов и сырья при замораживании и холодильном хранении
[Текст] : монография / А. Н. Одарченко, Д. Н. Одарченко. -
Харьков : ХГУПТ
,
2017
. -
198
с. - Б. ц.
Доп. точки доступа:
Одарченко, Дмитрий Николаевич
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Тип
Назва
Посилання