Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664(072)
Ф 76
Визначення колірності і каламутності харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Загальні методи контролю харчових продуктів” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : [б. в.], . - 14 с. - 4.00 грн.

УДК
664(072)

Кл.слова (ненормированные): колориметричне -- титрування -- оптичний -- фотоколориметричний -- нефелометричний -- метод -- прозорість --
Доп. точки доступа:




Учебная литература:
26 / 26.10 / 21Д
26 / 26.01 / 26.01
26 / 26.62.01 / ЗБХ