Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст
Загальні відомості
Примірники
Навчальний процес
Файли
>
Одарченко, Андрей Николаевич
.
Использование параметра состояния сырья относительно гравитационной устойчивости для характеристики замороженных пищевых продуктов
[Текст] / А. Н. Одарченко //
Современные проблемы науки и образования
. -
2013
. -
№ 5
.
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Тип
Назва
Посилання