Експлуатація вовчка та куттера для подрібнення м’яса [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб.-практ. заняття з дисципліни „Експлуатація обладнання та машин переробних і харчових виробництв” / ХНТУСГ ; уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2010. - 16 с. - 5.00 грн.
УДК
637.513.4(072)
Додаткові точки доступу: Богомолов, Олексій Васильович\уклад.\ Гурський, Петро Васильович\уклад.\ Денисенко, Сергій Анатолійович\уклад.\ Іващенко, Сергій Григорович\уклад.\ Шерстюк, Валерій Сергійович\уклад.\ Токолов, Юрій Іванович\уклад.\ Заїка, Володимир Петрович\уклад.\ Маніло, Вадим Леонідович\уклад.\ ХНТУСГ
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45)
1
1
2
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)