Актуальні проблеми технології галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до лаб. занять та самост. роботи для студентів спец. 181 Харчові технології» (освіт.-проф. програма Технології харчових продуктів тваринного походження) ступеня вищ. освіти бакалавр / уклад. М. О. Янчева, Т. С. Желєва ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б .в.], 2019. - 34 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5020 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 34. - Б. ц.
Содержание: > Підвищення харчової цінності продукту Поліпшення консистенції м’ясопродуктів Поліпшення смаку та аромату м’ясопродуктів Стабілізація забарвлення продукту Подовження термінів зберігання м’ясної продукції Створення нових видів м’ясопродуктів із заданими властивостями Доп. точки доступа: Ячнева , Марина Олександрівна\уклад.\ Желєва, Тетяна Сергіївна\уклад.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі