Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст
Загальні відомості
Примірники
Навчальний процес
Файли
>
Энциклопедия питания. В
10 т. [Текст] : Организм человека и питание. Нутриенты пищевых продуктов / под общ. ред. А. И. Черевко, В. М. Михайлов. -
Харьков : Мир книг
,
2013
. -
353
с. - Б. ц.
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Тип
Назва
Посилання