Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназа [Електронний ресурс] : монографія / Л. А. Кондрашина [та ін.] ; під ред.: В. І. Ладики, П. В. Гурського, Ф. В. Перцевого ; Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. біотехнол. ун-т, Ун-т приклад. наук Вайнштефан-Трисдорф. - Харків : [б. в.], 2023. - 173 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24238 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 149-171 (212 назв)
Кл.слова (ненормированные): піноутворення -- пенообразование -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- желатин -- тістова заготовка -- тестовая заготовка -- фермент трансглютаміназа -- фермент трансглютаминаза -- ксантан -- вологоутримуюча здатність -- влагоудерживающая способность -- Аннотация: Доп. точки доступа: Кондрашина, Лідія Анатоліївна Гурський, Петро Васильович Ладика, Віктор Іванович Сметанська, Ірина Миколаївна Гринченко, Ольга Олексіївна Омельченко, Світлана Борисівна Перцевой, Федір Всеволодович Ладика, В. І.\під ред.\ Гурський, Петро Васильович\під ред.\ Перцевой, Федір Всеволодович\під ред.\ Сум. нац. аграр. ун-т Держ. біотехнол. ун-т Ун-т приклад. наук Вайнштефан-Трисдорф