Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст


Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназа [Електронний ресурс] : монографія / Л. А. Кондрашина [та ін.] ; під ред.: В. І. Ладики, П. В. Гурського, Ф. В. Перцевого ; Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. біотехнол. ун-т, Ун-т приклад. наук Вайнштефан-Трисдорф. - Харків : [б. в.], . - 173 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24238 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 149-171 (212 назв)

Кл.слова (ненормированные): піноутворення -- пенообразование -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- желатин -- тістова заготовка -- тестовая заготовка -- фермент трансглютаміназа -- фермент трансглютаминаза -- ксантан -- вологоутримуюча здатність -- влагоудерживающая способность --
Аннотация:

Доп. точки доступа: