Організаційно-економічне обґрунтування інженерних рішень в сфері переробних і харчових виробництв [Текст] : метод. рек. до екон. обґрунтування диплом. та магістер. робіт для студентів спец. 7.090221 Обладнання переробних і харчових вир-в / М-во аграр. політики України; XНТУСГ; Навч.-наук. ін-т бізнесу і менеджменту ; авт.-уклад. О. В. Грідін. - Харків : Міськдрук, 2011. - 210 с. : табл. - 20.00 грн.
Содержание: > Комплексний аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства. - С. 5-21 Загальнотеоретичні аспекти та практичні рекомендації організаційно-економічного обґрунтування механізації переробки сільськогосподарської продукції. - С. 22-78 Організаційно-економічне обґрунтування механізації виробництва пшеничного борошна. - С. 79-99 Організаційно-економічне обґрунтування механізації виробництва пшеничної крупи. - С. 100-120 Організаційно-економічне обґрунтування механізації виробництва соняшникової олії. - С. 121-142 Організаційно-економічне обґрунтування механізації виробництва пастеризованого молока. - С. 143-163 Організаційно-економічне обґрунтування механізації виробництва вершкового масла. - С. 164-185 Організаційно-економічне обґрунтування механізації виробництва ковбасних виробів. - С. 186-207
ББК
65.050.2я73
Кл.слова (ненормированные): переробка -- сільськогосподарська продукція -- пшеничне борошно -- пшенична крупа -- соняшникова олія -- пастеризоване молоко -- вершкове масло -- ковбасні вироби -- Доп. точки доступа: Грідін, Олександр Володимирович\авт.-уклад.\ М-во аграр. політики України; XНТУСГ; Навч.-наук. ін-т бізнесу і менеджменту