Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.72(072)
М 54
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль I. Основи технології переробки харчової сировини та її зберігання. Тема 2. Зберігання зернової сировини / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], . - 14 с. - 1.00 грн.

УДК
664.72(072)

Кл.слова (ненормированные): скловидність зерна -- вологість зерна -- засміченість зерна -- натура зерна --
Доп. точки доступа:









Учебная литература:
26 / 26.01 / 26.01
26 / 26.10 / 26.10