Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів стаціонар. й заоч. форм навчання. Модуль I. Основи технології переробки харчової сировини та її зберігання. Тема 2. Зберігання зернової сировини / ХНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2007. - 14 с. - 1.00 грн.
УДК
664.72(072)
Ключові слова: скловидність зерна -- вологість зерна -- засміченість зерна -- натура зерна -- Додаткові точки доступу: Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Шакула, Олександр Олександрович\авт.-уклад.\ Холодова, О. А.\авт.-уклад.\ Ольховська, Ю. Ю.\авт.-уклад.\ Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\ Теймурова, А. Т.\авт.-уклад.\ Бородіна, А. В.\авт.-уклад.\ ХНТУСГ