Технологічний тренінг [Текст] : метод. вказівки до проведення лаб. робіт з дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 Харчові технології (ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна. - Харків : [б. в.], 2024. - 38 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\ Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\ Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\