Харчові технології [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології (освіт-проф. програма Технології харчових продуктів тваринного походження) ступеня вищ. освіти бакалавр / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], 2020. - 121 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5014 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 116-121. - Б. ц.
Содержание: > Загальна характеристика харчової промисловості Системний аналіз у харчових виробництвах Технологія м’яса і м’ясних продуктів Технологія птахівництва та переробка кролів Технологія риби і рибних продуктів Технологія молока і молочних продуктів Технологія рослинних жирів (олії) та жирів тваринного походження Технологія переробки овочів, плодів і ягід Технологія на основі переробки зернових культур Технологія цукристих продуктів Технологія бродильних виробництв Технологія безалкогольних виробів Технологія кондитерських виробів Доп. точки доступа: Камсуліна, Наталія Валеріївна\уклад.\ Желєва, Тетяна Сергіївна\уклад.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі