Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст


Харчові технології [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології (освіт-проф. програма Технології харчових продуктів тваринного походження) ступеня вищ. освіти бакалавр / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], . - 121 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5014 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 116-121. - Б. ц.

Содержание:
Загальна характеристика харчової промисловості
Системний аналіз у харчових виробництвах
Технологія м’яса і м’ясних продуктів
Технологія птахівництва та переробка кролів
Технологія риби і рибних продуктів
Технологія молока і молочних продуктів
Технологія рослинних жирів (олії) та жирів тваринного походження
Технологія переробки овочів, плодів і ягід
Технологія на основі переробки зернових культур
Технологія цукристих продуктів
Технологія бродильних виробництв
Технологія безалкогольних виробів
Технологія кондитерських виробів
Доп. точки доступа: