Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст


Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю [Електронний ресурс] : метод. вказівки до практ. занять і самост. роботи для студентів спец. 181 Харчові технології (освіт.-проф. програма Технології харчових продуктів тваринного походження) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. В. М. Онищенко. - Харків : [б в.], . - 50 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5022 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 49-50. - Б. ц.

Содержание:
Тематичний план до проведення практичних занять, індивідуальної та самостійної роботи
Зміст тем курсу
Одиниці вимірювань
Оцінка достовірності результатів досліджень
Стандарти: позначення, розроблення, запровадження, пошук та користування
Технічні умови: позначення, розроблення, запровадження, пошук та користування
Схеми сертифікації та знаки відповідності
Порядок та документальне оформлення процедур сертифікації продукції
Системи управління якістю продукції
Характеристика вимог до методів та інструментів управління якістю
Навчально-контролюючі тести
Порядок роботи з комп’ютерною програмою тестового навчання та контролю
Критеріїї оцінювання знань студентів з дисципліни
Доп. точки доступа: