Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю [Електронний ресурс] : метод. вказівки до практ. занять і самост. роботи для студентів спец. 181 Харчові технології (освіт.-проф. програма Технології харчових продуктів тваринного походження) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. В. М. Онищенко. - Харків : [б в.], 2019. - 50 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5022 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 49-50. - Б. ц.
Содержание: > Тематичний план до проведення практичних занять, індивідуальної та самостійної роботи Зміст тем курсу Одиниці вимірювань Оцінка достовірності результатів досліджень Стандарти: позначення, розроблення, запровадження, пошук та користування Технічні умови: позначення, розроблення, запровадження, пошук та користування Схеми сертифікації та знаки відповідності Порядок та документальне оформлення процедур сертифікації продукції Системи управління якістю продукції Характеристика вимог до методів та інструментів управління якістю Навчально-контролюючі тести Порядок роботи з комп’ютерною програмою тестового навчання та контролю Критеріїї оцінювання знань студентів з дисципліни Доп. точки доступа: Онищенко, В'ячеслав Миколайович\уклад.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі