>
Перспективи розширення асортименту соусів на основі молочної сировини [Текст] / П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, О. Ю. Авдєєва, В. О. Дорохін, С. С. Ніколенко, О. П. Шеляков, В. О. Скрипник, Г. В. Дейниченко // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвузівської наук.-практ. конф. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 260-262.
Доп. точки доступа:
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Авдєєва, О. Ю.
Дорохін, В. О.
Ніколенко, С. С.
Шеляков, О. П.
Скрипник, В. О.
Дейниченко, Григорій Вікторович