Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст
Загальні відомості
Примірники
Навчальний процес
Файли
>
Gurskiy, Petro
.
Investigation of the emulsifying capacity of snack paste based on fatless cottage cheese
[Текст] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий, Л. А. Кондрашина //
Eureka: Life «Sciences»
. -
2020
. -
№ 1
. - С.
18-24.
.
Доп. точки доступа:
Pertsevoy, F. V.
Kondrashyna, L. A.
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Тип
Назва
Посилання
1
url
Електронний ресурс