Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст
Загальні відомості
Примірники
Навчальний процес
Файли
>
Hurskyi, Petro
.
Investigation of the emulsifying capacity of snack paste based on fatless cottage cheese
[Text] / P. Hurskyi, F. Pertsevoy, L. Kondrashyna //
Eureka: Life «Sciences»
. -
2020
. -
№ 1
. - P.
18-24.
.
Додаткові точки доступу:
Pertsevoy, Fedir
Kondrashyna, L.
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Тип
Назва
Посилання
1
url
Електронний ресурс