Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для лаборатор. занять студ. освіт. ступеня магістр спец. 181 Харчові технології освіт.-проф. прогр. «Дієтичне харчування та харчова безпека» / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: М. Л. Серік [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2019. - 54 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4102 (Репозітарій). - Б. ц.
Доп. точки доступа: Серік, Максим Леонідович\авт.-уклад.\ Мурликіна, Наталя Віталіївна\авт.-уклад.\ Добровольська, Олена Владиславівна\авт.-уклад.\ Пілюгіна, Інна Сергіївна\авт.-уклад.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі