Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст
Загальні відомості
Примірники
Навчальний процес
Файли
>
Сhapter 3 food
technology in the restaurant industry [Text] : syllabus of the educational component / comp.: S. Yurchenko, S. Andrieieva. -
Kharkiv : [s. n.]
,
2002
. -
6
p. - Б. ц.
Доп. точки доступа:
Yurchenko, S.\comp.\
Andrieieva, S.\comp.\
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Тип
Назва
Посилання