Викоpистання нежиpного кисломолочного сиpу в технологiї пастоподiбних пpодуктiв емульсійного типу [Текст] / П. В. Гурський, О. О. Гринченко, Ф. В. Перцевий //
Вісник Харків. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва. - Харків : ХНТУСГ, 2002. - Вип. 9: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. та харч. вир-в. - С. 228-233.. - Бібліогр.: с. 232-233. - ISBN 5-7987-0176-Х. (Шифр в БД 664(06)/В53-728315)
УДК
664(06)
637.33
664.324
Рубрики: Україна Украина
Кл.слова (ненормированные): харчова промисловість -- наукові дослідження -- моделі продукту -- технологічні операції -- властивості -- пищевая промышленность -- научные исследования -- модели продукта -- технологические операции -- свойства -- Аннотация: Доп. точки доступа: Грінченко, О. О. Перцевий, Федір Всеволодович