Інноваційний інжиніринг продуктів з рослинної сировини та молока [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. G13 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчової індустрії / Г. А. Селютіна ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2025. - 101 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 100. - Б. ц.
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- інжиніринг -- инжиниринг -- ринок інжинірингових послуг -- рынок инжиниринговых услуг -- рослинна сировина -- растительное сырье -- інжиніринг інноваційних харчових продуктів -- инжиниринг инновационных пищевых продуктов -- молоко -- Анотація: Конспект лекцій з дисципліни «Інноваційний інжиніринг продуктів з рослинної сировини та молока» розроблено відповідно до навчальної програми. Включає розгляд питань щодо ролі та можливостей розробки нових продуктів, впровадження інновацій, проведення модернізації, реконструкції та реінжині рингу підприємств з виробництва продуктів з рослинної сировини та молока. Додаткові точки доступу: Держ. біотехнол. ун-т