Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст


Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств [Electronic resource] : метод. вказівки до лаборатор. занять та самостійної роботи для студ. спец. 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження» ступеня вищої освіти магістр / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. В. М. Онищенко. - Харків : [б. в.], . - 36 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5013 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 36. - Б. ц.

Содержание:
Теми, розподіл часу, зміст лабораторних занять з дисципліни
Зміст тем курсу та запитання для самоперевірки до колоквіуму
Навчально-контролюючі тести
Завдання для самостійної роботи студентів
Критерії оцінювання знань студентів з дисципліни
Доп. точки доступа: