Дієтичне харчування [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій : для студ. спец. 181 Харчові технології : (освітньо-кваліфікаційна програма «Дієтологія та харчова безпека») / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш, О. І. Упатова, Л. С. Цибань. - Харків : [б в.], 2018. - 102 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4173 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 102. - Б. ц.
Содержание: > Предмет «Дієтичне харчування» та його роль в харчуванні здорової та хворої людини Особливості харчування людей різного віку Особливості харчування людей з різними видами навантаження Особливості харчування людей, що працюють на різних промислових підприємствах Лікувальні дієти. Основні принципи лікувальних дієт та їх функції. Нумерна система дієт. Значення різних продуктів у лікувальному харчуванні Дієтичне харчування у разі захворюванні серцево-судинної системи Дієтичне харчування у разі захворювання травної системи Дієтичне харчування під час захворювання органів видільної системи Дієтичне харчування у разі ендокринних захворювань Доп. точки доступа: Дуденко, Ніна Василівна\уклад.\ Євлаш, Вікторія Владленівна\уклад.\ Упатова, Олена Іванівна\уклад.\ Цибань, Лілія Степанівна\уклад.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі