Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст


Дієтичне харчування [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій : для студ. спец. 181 Харчові технології : (освітньо-кваліфікаційна програма «Дієтологія та харчова безпека») / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш, О. І. Упатова, Л. С. Цибань. - Харків : [б в.], . - 102 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4173 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 102. - Б. ц.

Содержание:
Предмет «Дієтичне харчування» та його роль в харчуванні здорової та хворої людини
Особливості харчування людей різного віку
Особливості харчування людей з різними видами навантаження
Особливості харчування людей, що працюють на різних промислових підприємствах
Лікувальні дієти. Основні принципи лікувальних дієт та їх функції. Нумерна система дієт. Значення різних продуктів у лікувальному харчуванні
Дієтичне харчування у разі захворюванні серцево-судинної системи
Дієтичне харчування у разі захворювання травної системи
Дієтичне харчування під час захворювання органів видільної системи
Дієтичне харчування у разі ендокринних захворювань
Доп. точки доступа: