Стандартизація і сертифікація харчових продуктів [Текст] : навч.-метод. посіб. для виконання практ. робіт / О. М. Постнова, І. М. Фоміна ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 110 с. : рис.
УДК
006.83+006.063]:[604:664]](075.8)
Ключові слова: харчові продукти -- пищевые продукты -- нормативні документи -- нормативные документы -- Додаткові точки доступу: Фоміна, Ірина Миколаївна Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в